Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εξυπηρέτησή σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Περισσότερα...

Η Εταιρία

Από το 1975 η ελληνική εταιρεία "meni club" δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την πώληση γυναικείων μαγιό. Με την αδιάκοπη λειτουργία της έχει χρόνια τώρα καταταγεί στο χώρο των εμπόρων, αλλά και στη συνείδηση του καταναλωτή στις πρώτες ελληνικές εταιρείες κατασκευής και εμπορίας μαγιό.

Η εταιρεία meni club προσφέρει στη σύγχρονη γυναίκα μαγιό σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας, σε μεγάλη γκάμα μεγεθών, ικανοποιώντας τις ανάγκες κάθε σωματότυπου. Η κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μεγάλη πληθώρα ολόσωμων και μπικίνι μαγιό, αλλά και να φτιάξει η ίδια τον δικό της συνδυασμό (mix&match), επιλέγοντας είτε διαφορετικό νούμερο για τα δύο μέρη (soutien - slip) είτε διαφορετικό σχέδιο.

Με γνώμονα την ποιότητα και την τέλεια εφαρμογή, προσαρμοζόμενη πάντα στις απαιτήσεις της μόδας, αλλά και στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, παραμένει πρωτοπόρος και παρούσα σε διάφορα σημεία πώλησης στην Ελλάδα, αλλά πλέον και στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας μας www.meniclub.gr αλλά και της σελίδας μας στο facebook (www.facebook.com/pages/Meni-Club).

Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, που η εταιρεία μας εγκαινιάζει φέτος στην ιστοσελίδα της, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιλέξετε το μοντέλο της αρεσκείας σας χωρίς επιπλέον χρέωση και χωρίς καθυστέρηση να το έχετε στο χώρο σας. Για κάθε απορία είμαστε πάντα στη διάθεσή σας ώστε να προβείτε στη σωστή αγορά.